Rosanna Kulju jättää Miss Helsinki -kilpailut – toisenlaiset arvot elämässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki vuosimallia 2015 oleva kauneuskilpailualan yrittäjä Rosanna Kulju on luotsannut Miss Helsinki -kilpailuja muutaman vuoden ajan. Hän aikoo kuitenkin siirtyä elämässään eteenpäin seuraavan kilpailun jälkeen ja luovuttaa Martina Aitolehdeltä perityn manttelinsa eteenpäin.

Rosanna Kulju järjestää Miss Helsinki -kilpailut jälleet syksyllä, mutta kerta on viimeinen. Naisen mielestä peinteiset missikilpailut ovat formaattina kulunut, eikä Rosannaa kiinnosta osallistujien pituus tai paino.

– Mua kiinnostaa henkilöt jotka on karismaattisia ja energisiä ja joilla on palo lähteä kehittämään jotain aivan omaa – oli se sitten mitä tahansa. Finaalista tulee täysin erilainen mitä aiempina vuosina ja luvassa on myös nostalgiaa, Rosanna Kulju lupaa.