Suosikkifestivaali peruttu – Coachellaa ei järjestetä tänäkään keväänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian vaikutukset musiikkifestivaaleihin jatkuvat tänäkin vuonna. Lukemattomien muiden yleisötapahtumien tavoin myös kalifornialainen Cochella-tapahtuma on päätetty jälleen perua kevään 2021 osalta.

Huhtikuulle suunniteltu Coachella on peruttu Kalifornian Riversiden piirikunnan viranomaisten määräyksestä. Samalla peruttiin myös countrymusiikkiin keskittyvä Stagecoach-tapahtuma. Viranomaiset ovat kertoneet tuhansia ihmisten vetävien tapahtumien järjestämisen voivan pahentaa koronaviruksen leviämistä, uutisoi CNN.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, suunnitellaanko Coachellan järjestämistä siirrettäväksi myöhemmälle ajankohdalle tänä vuonna. Coachella-festivaalin ajankohtaa yritettiin viime vuonna siirtää huhtikuulta lokakuulle, mutta tapahtuma jouduttiin lopulta perumaan kokonaan pandemian jatkuessa. Festivaaleilla oli määrä esiintyä muun muassa Rage Against the Machine, Frank Ocean ja Travis Scott.