Charli XCX:n fanit osoittivat tukeaan Twitterissä – Charli D’Amelio luuli viestien olevan hänelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlantilainen elektronisen musiikin tuottaja ja tekijä Sophie Xeon kuoli alkuvuodesta kotonaan Kreikan Ateenassa tapahtuneessa onnettomuudessa. Sittemmin Sophien ja hänen ystävänsä Charli XCX:n fanit alkoivat osoittamaan tukeaan Charlille, joka menetti parhaan ystävänsä.

Twitterissä alkoi nostamaan suosiotaan aihetunniste #hereforcharli, joka ei jäänyt Charli D’Amelioltakaan huomaamatta. 16-vuotias TikTok-tähti luuli, että hänen faninsa olivat spontaanisti ryhtyneet kirjoittamaan hänestä kauniita asioita sosiaaliseen mediaan osoittaakseen olevansa hänen tukenaan. Charli XCX:n fanit pitivät huolta siitä, että tämä asiavirhe korjaantui nopeasti.

Charli XCX:n fanit kokivat myötähäpeää nuoren tähden puolesta, koska hän ei tiennyt mitä oli tapahtunut ja luuli ihmisten puhuvan hänestä Twitterissä. Fanit ryhtyivät nopeasti korjaamaan asiaa lukemattomilla twiittauksilla, minkä jälkeen Charli D’Amelio poisti oman julkaisunsa pois Twitter-kanavaltaan.