Entinen vainukoira kuuli cocaine-sanan – hauska reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet koirat reagoivat esimerkiksi ruokaan tai lenkille pääsemiseen viittaaviin sanoihin. Vainukoirina työskennelleiden koirien tapauksissa samanlaisen reaktion saattavat sen sijaan aiheuttaa hieman toisenlaiset sanat.

Viraalina levinneellä ja kymmeniä tuhansia katselukertoja keränneellä videolla nähdään vainukoirana toiminut Dante-niminen saksanpaimenkoira. Dante viettää nykyään rauhallisia eläkepäiviä, mutta videon perusteella tiettyjen sanojen kuuleminen laukaisee lemmikissä edelleen takautumia rankkoihin menneisiin aikoihin lainvalvojan virassa.

Koiran nykyinen omistaja Davey Rutherford lukee TikTok-videollaan Dantelle kauppalistaansa, jonka sisältö ei tunnu herättävän koirassa suuria tunteita. Kaikki muuttuu Rutherfordin mainitessa kokaiinia tarkoittavan cocaine-sanan, minkä seurauksena Dante kääntyy miestä kohti totinen ilme kasvoilaan. Rutheford joutuu toteamaan järkyttyneelle koiralleen kyseessä olleen vain vitsi.

@daveywa

Sniffer dog knows English #foryoupage #dog #foryourpage #dog #comedy #fyp #snifferdog

♬ original sound – Davey Rutherford