IL: Aki Manninen sai potkut – Suurin Pudottaja -ohjelmaan etsittiin hiljaisuudessa toista valmentajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiokasvo ja kunto-ohjaaja Aki Manninen osallistui Selviytyjät Pohjola -realitykilpailun uudelle tuotantokaudelle. Pudotessaan Manninen antoi haastattelun, joka synnytti melkoisen kohun miehen ympärille. Miehen putoamisen syyksi koitui naisista koostunut liitto, jota Manninen kommentoi kameroille kovin sanakääntein.

Selviytyjät Extra -ohjelman haastattelun jälkeen Aki Mannista syytettiin naisvihasta ja sovinismista, ja hän alkoi saamaan sosiaalisen median kautta jopa tappouhkauksia perheelleen. Nyt Aki Manninen on kertonut Iltalehdelle, että hän on tällä viikolla saanut kyseisen kohun vuoksi potkut jo luvatusta televisiotyöstä.

Aki Manninen on toiminut suositussa Suurin Pudottaja -ohjelmassa toisena valmentajana ja hänen oli määrä osallistua ohjelman tekemiseen tänäkin vuonna. Nelonen oli kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa alkanut etsimään miehen tilalle uutta valmentajaa ohjelmaan. Manninen oli saanut keskiviikkona kanavalta puhelun, jossa hänelle oli kerrottu, että työtarjous ei olekaan enää voimassa.