Kim Kardashianin meikkityyli on muuttunut selvästi – luonnollisuus nyt tavoitteena

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskosten trendikkääksi tekemässä contouring-meikkaustyylissä kasvoja kavennetaan ja kasvon piirteitä muokataan tuomalla varjoja kasvoihin tummemman sävyn avulla. Nyt Kim Kardashian esittelee kuitenkin uuden meikkausrutiininsa, johon tähti käyttää paljon vähemmän aikaa ja tuotteita kuin vuosia sitten.

Neljän lapsen äitinä kiireinen Kim Kardashian on muuttanut omaa meikkausrutiiniaan todella paljon yksinkertaisemmaksi ja nopeammaksi. Nyt tähti päätti esitellä omalla YouTube-kanavallaan hänen tämänhetkisen luottomeikkinsä, joka saa naisen näyttämään luonnollisella tavalla meikatulta.

No makeup -meikkityylissä korostetaan kasvojen omia piirteitä kevyesti eikä niinkään keskitytä uusien luomiseen tyhjästä. Nainen käyttää meikin tekemiseen omia tuotteitaan ja keskittyy lähinnä sävyihin, jotka ovat vain asteen tummempia tai vaaleampia kuin hänen oma ihonvärinsä.