Lisa Rinnan villi bikinitanssi – vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Lisa Rinna julkaisee usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa, jota hän käyttääkin ahkerasti. Siellä hän julkaisee ajoittain myös upeita kuvia itsestään.

Vartaloaan auliisti sosiaalisessa mediassa esittelevä näyttelijäkaunotar on nyt esitellyt upeaa vartaloaan villin tanssin merkeissä. Hän nimittäin julkaisi Instagramissa näyttävän videon, jossa kaunotar paljastaa vartalonsa olevan edelleen kuin parikymppisellä.

Äskettäin Rinna julkaisi itsestään tanssivideon, joista tuli hänen kanavallaan erityisen suosittu. Hän esitteli uusia liikkeitään Patrick Cowleyn vauhdikkaan kappaleen tahtiin. Video sai aikaan nopeasti huvittavan parodiavideon, jossa Lisa Rinnaa imitoitiin. Julkkisten luottostailaaja Brad Goreski julkaisi nopeasti oman versionsa tanssista, jossa hän imitoi Rinnaa.