Charly Jordan esitteli upeita kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa.

Nyt Charly poseeraa somekuvissaan auliisti vartaloaan kameralle esitellen, eikä hän varmasti jätä seuraajiaan kylmäksi. Tällä kertaa pääosaan nousee Jordanin maailmankuulu bikinipeppu. Kuvansa yhteydessä hän kertoo kaipaavansa vaaleita hiuksiaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.