Nainen syyttää Cristiano Ronaldoa raiskauksesta – vaatii 66 miljoonan euron korvauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Kathryn Mayor syytti jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa raiskauksesta vuonna 2009. Naisen mukaan Ronaldo oli raiskannut hänet Las Vegasissa hotellihuoneessa. Mies kiisti syytökset, mutta päätyi maksamaan sovitteluna naiselle noin 372 000 euron korvaukset. Tällöin nainen allekirjoitti myös vaitiolosopimuksen.

Nyt Kathryn Mayor vaatii Cristiano Ronaldolta lähes 66 miljoonan euron korvauksia. Daily Mirror -sivuston mukaan Mayor halusi nostaa uuden siviilikanteen jalkapalloilijaa vastaan sillä perusteilla, että hänet painostettiin epävakaassa mielentilassa allekirjoittamaan aiempi sopimus.

37-vuotias Mayor vaatii mieheltä oikeusteitse 21 miljoonan euron korvausta menneistä kärsimyksistä ja 21 miljoonaa euroa tulevista. Tämän lisäksi hän haluaa 21 miljoonaa vahingonkorvauksina, 1,6 miljoonaa kulujen hoitamiseen ja 1,3 miljoonaa euroa juristipalkkioihin.

Kathryn Mayorin asianajajat ovat listanneet kanteen taakse noin 60 henkilön listan ihmisistä, joiden hän haluaisivat todistavan oikeudessa. Cristiano Ronaldo on edelleen kiistänyt syytökset jyrkästi ja kommentoinut raiskauksen olevan iljettävä rikos, joka sotii kaikkia hänen periaatteitaan vastaan.