Vanessa Hudgens pulahti rantaveteen – miesfanit riemastuivat videosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Viime viikkoina näyttelijäkaunotar on muistellut aikaa ennen koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla.

Äskettäin Vanessa poseerasi The Goodtime Hotellin avajaisissa, mutta nyt kaunotar on kuvattu polskimassa meressä bikineissä. Maailmankuulu kaunotar on viime aikoina ikuistettu usein upeisiin kuviin ja videoihin.

Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrellin ja Vanessan lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.