Victoria Beckham ei käytä Justin Bieberiltä saamiaan Crocseja: ”Mielummin kuolisin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen noussut Victoria Beckham on jo vuosien ajan tehnyt uraa muotisuunnittelijana. Naisen omaa nimeä kantava vaatemallisto kertoo tähden pettämättömästä tyylitajusta. Beckhamin omaa tyyliä ovat etenkin jakkupuvut ja siisti bisnespukeutuminen. Sen vuoksi tähti saikin yllättyä toden teolla saadessaan postissa melko erikoisen lahjan.

Justin Bieber lähetti Victoria Beckhamille lahjaksi liilat Crocsit, jotka oli tehty yhteistyössä poptähden oman Drew House -vaatemerkin kanssa. Liilat muovisandaalit oli koristeltu animaatiohahmoilla ja laatikon sisällä tuli myös kuvia Justin Bieberistä kyseiset jalkineet jalassaan.

Victoria Beckhamia lahja lähinnä hyvitti. Nainen julkaisi Instagram-tarinassaan kengistä kuvia ja pyysi seuraajiaan arvaamaan, että tuleeko hän käyttämään niitä. Äänestystulos oli melko tasainen, minkä vuoksi Beckham päätti selventää asiaa faneilleen. ”Mielummin kuolisin, mutta kiitos kuitenkin”, 47-vuotias muotimoguli kirjoitti.