Golftähti rikkoi ennätyksen – löi pallon liikkuvaan autoon yli 270 metrin päästä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marcus Armitage on englantilainen ammattilaisgolfaaja, joka on niittänyt mainetta muun muassa PGA European Tour -ammattilaiskiertueessa. Nyt urheilutähti on kunnostautunut hieman toisenlaisessa golfsuorituksessa.

Marcus Armitage on saanut nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan kilpa-autoilija Paul O’Neillin avustuksella. Hän rikkoi pisimmältä liikkuvaan autoon golf-mailalla lyödyn pallon ennätyksen. Armitage löi pallon O’Neillin ajamaan autoon 277 metrin päästä Elvington Airfieldissä.

Aivan ensimmäisellä yrittämällä ei ennätyksen rikkominen sujunut, mutta lopulta kaksikko onnistui tavoitteessaan. Aikaisemman 250 metrin ennätyksen rikkoivat golfaaja Jake Shepherd ja Formula 1 -kuljettaja David Coulthard vuonna 2012.