Muuttopakua yritettiin pysäköidä parkkihalliin – sitten kaikki meni pieleen

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isokokoisten ajoneuvojen ajaminen ahtaissa paikoissa voi osoittautua todelliseksi haasteeksi. Internetissä levinneellä koomisella videolla yritys pysäköidä muuttoautoa päättyy jopa suoranaisesti katastrofaaliin tunnelmiin.

Huhtikuun alussa kuvatulla viraalivideolla seurataan U-Haul -yhtiön työntekijöiden huonoa päivää. Firman suurikokoista pakettiautoa ollaan ajamassa parkkihalliin, joka osoittautuu aivan liian matalaksi ajoneuvolle. Ongelmat alkavat auton katon osuessa katon tuntumassa oleviin sprinklerijärjestelmän putkiin.

Kuljettajan yrittäessä peruuttaa ja kääntää autoa tilanne vain pahenee. Hän päätyy kolhimaan pakettiautolla parkkihallin seiniä ja lopulta rikkomaan yläpuolella olevan putken, minkä seurauksena tummaa vettä alkaa suihkuamaan ympäriinsä. Valitettavasti videolta ei selviä, kuinka U-Haulin työntekijät lopulta selvisivät pulasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.