Sydney Chase vahvisti suhteen Tristan Thompsoniin – paljasti yksityiskohtia sukuelimestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on antanut lapsensa isälle ja kihlatulleen Tristan Thompsonille kerta toisensa jälkeen anteeksi miehen syrjähypyt. Tristan on jälleen valitettavasti todistanut olevansa kaikkea muuta kuin luottamuksen arvoinen, koska hän on talvella tietoisesti liehitellyt toista naista, vaikka antoi Khloen olettaa heidän suhteensa voivan jälleen kerran hyvin.

Nyt Sydney Chase -nimisen naisen ja Tristan Thompsonin suhteesta on tihkunut lisätietoa. Nainen on muun muassa kertonut todisteeksi tietävänsä, että Tristan Thompsonin sukuelin on ympärileikkaamaton. Hän myös kertoi, että oli seurustellut Thompsonin kanssa marraskuusta tammikuuhun asti, Page Six uutisoi.

Suhde loppui, kun Sydney Chase sai tietää Tristan Thompsonin seurustelevan edelleen Khloe Kardashianin kanssa, vaikka mies oli väittänyt hänelle muuta. Tristan Thompson ja Khloe Kardashian erosivat kun kävi ilmi, että Thompson oli pettänyt naista vain päiviä ennen True-tyttären syntymää. Mies petti toisen kerran ystävänpäivänä 2019 ja nyt kertaalleen. Syrjähyppyjen todellista määrää ei tiedetä.

@sydneychasexo

Yes the Tristan rumors are true… @haydenxrichelle @phonehomebabyet

♬ Passionfruit – Drake