Big Brother -taloon lisää julkkisasukkaita – Aleksi Valavuori ja Sanna Ukkola tuovat räväkkyyttä taloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brotherin julkkiskausi alkaa tänään, ja ensimmäiset asukkaat ovat jo astelleet sisään taloon. Kahdeksantena Big Brother -muiden asukkaiden joukkoon saapui Aleksi Valavuori, jonka studioesittely jäi jostain syystä väliin. Viime aikoina erityisesti podcastien saralla kunnostautunut monitoimijulkkis Valavuori on aiemmin toiminut muun muassa urheilumanagerina.

Valavuoren jälkeen taloon asteli toimittaja Sanna Ukkola, joka tunnetaan erityisesti räväköistä kolumneistaan sekä toimittajana television asiaohjelmista. Aleksi ja Sanna tunnetaan taitavina argumentoijina, joten talossa lienee luvassa mielenkiintoisia keskusteluja sekä päivän politiikasta että urheilusta ja kulttuurista. Heidän jälkeensä joukkoon liittyi entinen televisiotähti Janne Porkka.

Big Brother -tuotantokausi kestää tällä kertaa poikkeuksellisesti vain 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.