Supermallin härski kukka-asetelma – voiko näille olla ikärajaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne on tehnyt hyvin menestyksekästä mallin uraa jo vuosien ajan. Cara Delevingne nimettiin tammikuussa Britannian eniten tienaavaksi malliksi, kun hänen viime vuoden tulonsa kohosivat lähes 16 miljoonaan puntaan.

Nyt supermalli on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa nähdään lasipöydällä valkoinen taideteos ja punaisen eri sävyissä loistava kukkapuska. Taideteos muodostuu suuresta määrästä naisten rintoja, mutta kukkapuska sen sijaan jättää katsojalle hieman tulkinnanvaraa. Se nimittäin muistuttaa kovasti naisen sukupuolielintä. Cara toteaakin kuvansa yhteydessä lyhyesti ”Yksityiskohdat”.

Äskettäin Cara poseerasi sosiaalisessa mediassa valokuvassa, jossa hänen vartaloaan paljastui hieman liikaa. Delevingne on tottunut kohahduttamaan sekä paljastavalla kuvillaan että myös intiimeillä paljastuksillaan suhde-elämästään.