Elliot Page tiesi jo taaperona olevansa poika: ”Siitä ei ollut epäilystäkään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juno-elokuvan myötä maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Elliot Page paljasti joulukuussa olevansa transsukupuolinen. 34-vuotias tähti on aiemmin kertonut identifioituvansa muunsukupuoliseksi. Pian ilmoituksen jälkeen Elliot Page ja hänen kumppaninsa Emma Portner ilmoittivat avioerostaan.

Elliot Page antoi Vanity Fair -lehdelle syväluotaavan haastattelun, jossa hän kertoi omasta matkastaan transsukupuoliseksi mieheksi. Ensimmäisen helpotuksen tunteen tähti koki tunteneensa kun hän kertoi viisi seitsemän vuotta sitten olevansa homoseksuaali. Nyt Page on kertonut, että hänen todellinen sukupuolensa oli hänelle itselleen selvä jo lapsena.

Elliot Page on kertonut tietäneensä itse jo taaperona, että hän on oikeasti poika. Kun hän oppi lapsena kirjoittamaan hän tapasi kirjoittaa rakkauskirjeitä ja allekirjoittaa ne Jason-nimellä. Elliot Page muistaa olleensa jo lapsena hyvin hämmentynyt siitä kun hänelle sanottiin, että hän ei ole poika eikä voisi sellaiseksi tullakaan. Nyt tähti kokee kuitenkin viimein olevansa todellinen oma itsensä korjattuaan sukupuolensa.