GoPro-kamera astianpesukoneen sisään – tältä siellä näyttää pesun aikana

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oletko koskaan pohtinut, miltä käynnissä olevan tiskikoneen sisällä näyttää? Asiaan ei tarvitse onneksi enää perehtyä itse. Tiskikoneen sisäiseen salattuun maailmaan päästään nimittäin tutustumaan tuoreella Youtube-videolla.

Youtuben Warped Perception -kanavan tuoreella videolla astinapesukoneen sisälle asetetaan kovaa käyttöä kestävä 360 asteen kamera ja GoPro-kamera. Videon luoneen Matt Mikkan mukaan hän halusi erityisesti tietää, kuinka pesuaine levittyy astioille.

Videolla käydään läpi kaikki tiskikoneen pesuohjelman vaiheet. Yhteensä jopa 15 minuutin pituinen video ei siis välttämättä pidä kiinnostusta yllä koko kestonsa ajan, mutta ainakin astinapesukoneen toiminnan saloja pohtineille se voi tarjota epätavallista ja omalla tavallaan kiehtovaa viihdykettä.