Shrek-elokuvasta löytyi härski yksityiskohta – tarkkasilmäinen katsoja bongasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koko perheen elokuviin päätyy toisinaan härskejä vitsejä, jotka aukeavat vain varttuneemmille katsojille. Sellaisia löytyy monien yllätykseksi esimerkiksi vuonna 2001 ilmestyneestä suositusta Shrek-animaatioelokuvasta.

Eräässä kohtauksessa Shrek-elokuvan pahis, lordi Farquaad nähdään makaamassa vuoteessaan. Hän pyytää taikapeiliään näyttämään prinsessa Fionan, minkä seurauksena sängyn peitto kohoaa hieman Farquaadiin alapään kohdalta. Hahmon siis vihjattiin saaneen erektion katsellessaan prinsessan kuvaa peilistä.

Yllättävä härski vitsi sai hiljattain huomiota sosiaalisessa mediassa TikTok-käyttäjä Kathy Martinezin julkaiseman videon ansiosta. Martinezin mukaan hän oli luullut lapsena Farquaadin vain läikyttäneen juomaansa peitolle. Kyseessä ei suinkaan ole ainoa lapsikatsojilta ohi mennyt vitsi K-7 -animaatioelokuvassa, sillä esimerkiksi yhdessä vaiheessa elokuvaa Shrek ja Aasi epäilevät lordin kompensoineen jotain pituutensa liittyvää linnansa valtavalla koolla.