Naisen pyörälenkki keskeytyi karusti – kolmijalkainen alligaattori ilmestyi viheriölle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridassa golfkentillä pelaavat golfaajat ovat saaneet yllättyä jo monet kerrat kun suuret alligaattorit ovat päättäneet tulla astelemaan keskelle viheriötä. Tällä kerralla Naplesissa sijaitsevalla golfkentällä nähtiin vaikuttava näky kun suuri alligaattori käveli nurmikentän halki.

Aamulla auringonnousun aikaan golfkentän läpi pyöräillyt nainen joutui pysähtymään huomatessaan ison alligaattorin pyörätien vieressä viheriöllä. Alligaattori makasi nurmella paikoillaan, mutta pyöräilijä päätti kuitenkin pysähtyä hyvän matkan päähän ja lähteä pyörällä kiertoreittiä, koska alligaattorit osaavat tunnetusti kääntyä ja hyökätä hyvin nopeasti ja yllättävästi.

Nainen jäi ihastelemaan kookasta matelijaa ja näki kun se lopulta lähti liikkeelle. Silloin kävi ilmi, että alligaattori oli ilmeisesti jossakin taistelussa menettänyt jalkansa. Alligaattori eteni melko vaivalloisesti kolmella jalalla kun toisen etujalan tilalla oli paljon lyhyempi raaja jäljellä.