Kylie Jennerin estoton paita yhtä suurta reikää – tässäkö kesän trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Tällä kerralla nainen nähdään seksikkäässä asussa, jonka yläosa näyttää koostuvan kahdesta eri vaatekappaleesta.

Kylie Jenner julkaisi hänen 227 miljoonan seuraajansa iloksi sarjan asukuvia, joissa tähti poseeraa valkoisissa housuissa ja beigessä yläosassa. Yläosaan kuuluu toppi, jonka keskellä on suuri reikä. Reikä paljastaa naisen rintoja peittävän kapean kangaskaistaleen ja timmin vatsan seudun.

Kylie Jenner on aiemmin kiittänyt hänen kurveistaan pelkkiä geenejä ja nuoruutta. Nyt nainen näyttää kuitenkin viime aikoina ottaneen itseään niskasta kiinni ja aloittaneen kuntoilun oman kunto-ohjaajan ja lähimpien ystäviensä kanssa. Treenaaminen näyttää jo nyt tuottaneen tulosta, koska tähden paljaassa keskivartalossa on huomattavissa hyvin selvät vatsalihakset.