Temptation Islandin Josku ja Karim Haluatko miljonääriksi -kilpailussa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tulleet Josku ja Karim osallistuivat taannoin suosittuun Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaan, jonka karsintakierrokselle oli koottu joukko samasta realitysarjasta tuttuja kasvoja. Mukana olivat myös Josefin ”Josku” Pörhö ja Karim Hamad, jotka pääsivät karsinnan jälkeen kilpailemaan miljoonan euron päävoitosta.

Karim oli Tempparit-osallistujista nopein, kun kilpailijoiden piti asettaa oikeaan järjestykseen NATO-tunnuksen muodostavat sanat. Varsinaisessa kilpailussa realitypariskunta vastasi oikein muun muassa lääkkeen annostelussa käytettävään välineeseen ja Daruden jättihitin nimeen. Chanel-muotitalon luojan nimeen he tarvitsivat yleisön apua, mutta vastaus oli oikein, eli Karl Lagerfeld.

Tuhannen euron kysymys koski ilmansuuntaa, jossa Turku sijaitsee. Parilla tuli hieman erimielisyyksiä siitä tuleeko ilmansuuntia päätellä Suomen vai maailmankartan mukaan, mutta Josku vastasi lopulta oikein. Tämän jälkeen realitypari kohtasi kuitenkin voittajansa, kun siltä kysyttiin mikä maa toimii EU:n puheenjohtajamaana heinäkuusta joulukuuhun 2019. Karim vastasi Italia, koska muisteli nähneensä aikoinaan otsikoita aiheesta. Oikea vastaus olisi ollut Suomi.