Antti Tuisku muistuttaa kuntoilijoita: ”Kehitys tapahtuu levossa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Antti Tuisku on ollut viime vuosina rautaisessa kunnossa. Hän suoritti taannoin liikunnan alan ammattitutkinnon ja on innokas urheilija. Nyt miestä on kuitenkin piinannut ikävä väsymys.

– Oon ollu useamman viikon tosi väsynyt. Sellainen olo, että on fyysisesti ”huonossa kunnossa”. Leposykkeet huitelee taivaissa, sykevälivaihtelu ja vauhti laahaa. Yksi iso syy tähän (kaiken henkisen kuorman lisäksi) on varmasti se, että mulle haastavinta on ollut aina lepo. Tuntuu, että kovaa treenaaminen ja niiden hetkien jakaminen somessa on paljon helpompaa. Liian vähälle huomiolle jää ne ansaitut lepohetket, Tuisku kirjoittaa sänkykuvassa koiransa kera.

Laulaja haluaakin esimerkillään muistuttaa ihmisiä levon tärkeydestä. Vaikka ihminen olisi hyvässä kunnossa, ei huippukunnossa voi olla jatkuvasti. Tuisku sanoo, että on antanut itselleen luvan levätä ja kannustaa muita samaan.