Billie Eilishin kohukuva sai miljoona tykkäystä minuuteissa – rikkoi Instagramin ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on ollut kuluneina päivinä tiuhaan tahtiin otsikoissa tulevan albuminsa ja tuoreen tyylinmuutoksen merkeissä. Taannoin tähti nähtiin poseeraamassa Vogue-lehden kannessa ja sisäsivuilla rohkeissa merkeissä korseteissa.

Billie Eilishin Vogue-kansikuva nousi nopeasti viraalihitiksi. Nyt 19-vuotias tähti on rikkonut jo toistamiseen ennätyksen Instagramissa. Eilishin tilillään jakama kansikuva kohosi nopeiten miljoona tykkäystä saaneeksi julkaisuksi.

Miljoonan tykkäyksen rajapyykin saavuttaminen kesti Billie Eilishiltä ainoastaan alle kuusi minuuttia. Parhaillaan julkaisulla on jo yli 16 miljoonaa tykkäystä. Eilish rikkoi Selena Gomezin aiemmin pitelemän samaisen ennätyksen viimeksi maaliskuussa, jolloin hänen uutta blondia hiustyyliään esittelevä kuva keräsi miljoona tykkäystä noin kuudessa minuutissa.