Kylie Jenner poseerasi pinkeissä alusvaatteissa – yllätti rajusti someseuraajansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuori kosmetiikkaguru Kylie Jenner lukeutuu Instagramin suurimpiin tähtiin. Nyt realitytähtenäkin tunnettu Kylie Cosmetics -yhtiön perustaja on shokeerannut seuraajansa siivoamalla yhden sometileistään kertaheitolla.

Kylie Jenner jakoi Kylie Cosmetics -merkkinsä Instagram-tilillä kuvan, jossa hän poseeraa vaaleanpunaisissa rintaliiveissä. Samalla monet fanit huomasivat tilillä yllättävän uudistuksen. Tuore alusvaatekuva on nykyään tilin ainoa julkaisu.

Kylie Jenner on siis poistanut kaikki Kylie Cosmeticsin Instagram-tilin aikaisemmat julkaisut. Tempauksen epäillään viittaavan uusien tuotemallistojen julkistukseen lähitulevaisuudessa. Tähän viittasi myös Kylien tuoreen otoksen ”something is coming”, eli jotain on tulossa -kuvateksti.