Toni Nieminen häädettiin Big Brotherista

Big Brother Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan käynnissä julkkisten Big Brother -kausi, joka kestää vain 19 päivän ajan. 14 asukkaasta kilpailijoita putoaa tällä lyhyellä kaudella selvästi totuttua nopeammin. Ensimmäisenä putosi äskettäin Miss Helsinki Kelly Kalonji ja tänään lähtöpassit tuli vuorostaan Toni Niemiselle.

Entinen mäkihyppääjä häädettiin BB-talosta äänestyksessä, jossa oli mukana neljä asukasta. Niemisen lisäksi häätöuhan alla olivat Sanna Ukkola, Nina Mikkonen ja Rosa Meriläisen. Nieminen oli häätöäänestyksessä muiden asukkaiden nimeämiseen johdosta, vaikka muiden asukkaiden kanssa mainiosti juttuun tullutta miestä pidettiin melko vahvana kilpailijana.

Aiemmin talossa virisi vilkas keskustelu ulkonäöstä ja sen vaikutuksesta erityisesti miehiin. Tuolloin myös Toni Nieminen osallistui keskusteluun ja kertoi olevansa erityisesti peppumiehiä. Hän muisti kuitenkin lisätä, että erityisesti silmät ovat kuitenkin kaikkein tärkein piirre naisessa.