Nelivuotias osti netistä yli 2 000 eurolla mehujäitä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lasten pääsyllä käsiksi verkkokauppoihin vanhempiensa tunnuksilla voi olla kalliit seuraukset. Tämän sai taannoin huomata eräs Yhdysvaltojen New Yorkissa asuva äiti, jonka lapsi laittoi rahaa palamaan mehujäätelöihin toden teolla.

Brooklynissä asuva 4-vuotias Noah oli onnistunut tilaamaan Amazon-verkkokaupasta Paavo pesusieni -mehujäitä 2 618 dollarilla, eli lähes 2 200 eurolla. Tämä tarkoitti yhteensä 918 mehujäätä 51 laatikossa. New York Post -lehden mukaan Noah tilasi herkut tätinsä kotiin.

Noahin Jennifer-äiti opiskelee sosiaalityötä yliopistossa, ja lapsen tempaus oli vaarassa ajaa hänet vararikkoon. Jenniferin onneksi hänen ystävänsä yliopistolta aloitti GoFundMe-kampanjan perheen avustamiseksi. Kerätty summa on sittemmin ylittänyt tavoitteen reilusti, ja Jennifer kertoo ylimääräisten rahojen menevän autistimikirjoon kuuluvan Noahin koulukuluihin sekä muihin lapseen liittyviin menoihin.