Poliisi tutkii vakavaa uhkausta – tehtiin koulun vessassa Iisalmessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitoksella tutkitaan Pohjois-Savossa sijaitsevan Iisalmen Juhani Ahon koulun vessasta löytynyttä uhkausta. Uhkaus oli kirjoitettu koulun oppilas WC:n käsipyyhetelineeseen, josta se on myöhemmin pyyhitty pois.

Uhkauksen oli nähnyt useampi koulun oppilas ja oppilaat olivat kertoneet uhkauksesta koulun rehtorille, kuten tällaisessa tilanteessa kuuluukin tehdä. Poliisi pyytää tämän uhkausviestin kirjoittajan tietäviä kertomaan tietonsa Juhani Ahon koulun rehtorille tai poliisille vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Uhkausviestin kirjoittaja voi myös itse ilmoittautua rehtorille tai poliisille asian selvittämiseksi.

– Poliisi suhtautuu koulu-uhkauksiin aina vakavasti ja asiaa sekä uhkauksen kirjoittajaa on ryhdytty selvittämään. Juhani Ahon koululla koulun käynti voi jatkua tämän hetken tietojen valossa normaalisti.