Salatut elämät -sarjassa tapahtuu – Pihlajakadulle muuttaa uusi hahmo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittussa Salatut elämät -saippuasarjassa nähdään jälleen uusi kasvo. Jo vuodesta 1999 saakka esitetyn päivittäisdraaman hahmokavalkadi kasvaa Johanna Anttilan esittämällä Joanna-nimisellä mysteerinaisella.

Vastikään poikamieselämän aloittaneen Miki Kajanderin elämä mullistuu Salatuissa elämissä Joannan ansiosta. MTV Uutisten mukaan Konsta Hietasen esittämä Miki törmää Joannaan baaritiskillä, eikä kohtaaminen suinkaan jää viimeiseksi.

C Moren käyttäjät pääsevät tutustumaan uuteen Salkkarit-hahmoon jo nyt palvelussa ennakkoon julkaistuissa jaksoissa. Joannaa näyttelevä Johanna Anttila on opiskellut näyttelemistä Yhdysvalloissa, jossa hän on näytellyt muun muassa Loss of Grace -elokuvassa ja tulevassa Invisible Ones -sarjassa.