Sanni julkaisi ensimmäisen uuden kappaleen kahteen vuoteen – upea musiikkivideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvan Sannin uutta materiaalia on saatu odottaa pian kahden vuoden ajan. Nyt odotus on kuitenkin palkittu tuoreen Pettäjä-singlen muodossa.

Sanni kuvailee Pettäjä-kappaleen idean syntyneen hänen kuunneltuaan parisuhteen ulkopuolisesta suhteesta kertonutta ystäväänsä. Sen herättämä ristiriita inspiroi tähteä kirjoittamaan kappaleen, jossa pohditaan mitä pettäminen todella on. Pettäjä-singlestä on julkaistu myös Mjölk-tuotantoyhtiön luoma näyttävä musiikkivideo.

Sanni on tehnyt yhteistyötä Ruusut-yhtyeestä tunnetun tuottaja Alpo Nummelinin kanssa, ja yhteistä tuotantoa tullaan kuulemaan tulevalla albumilla enemmänkin. Tähden edellinen albumi on vuonna 2019 ilmestynyt Trippi. Albumi myi tuplaplatinaa, ja Sanni kohosi vuoden 2019 striimatuimmaksi suomalaiseksi naisartistiksi Spotifyssä.