Söpön koiran tempaukset varastivat huomion Irlannin presidentin videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sauli Niinistö ei ole ainoa presidentti, jonka koira herättää maailmanlaajuista ihastusta. Irlannin presidentti Michael D. Higgins julkaisi taannoin videon, joka nousi viraalihitiksi pitkälti hänen lemmikkinsä ansiosta.

Michael D. Higgins osoitti taannoin RTE-kanavan haastattelussa kunniaan irlantilaisnäyttelijä Tom Hickeylle, joka kuoli taannoin 76 vuoden iässä. Myöhemmin Higgins jakoi sosiaalisessa mediassa haastattelun version, jossa nähdään myäs hänen berninpaimenkoira Misneach.

Seitsemän kuukauden ikäinen Misneach osoittautui melkoisen huomionkipeäksi tapaukseksi, sillä se muun muassa nuoli presidentin kättä ja näykki hänen hihaansa. Higginsin pokka pysyi kuitenkin haastattelussa hämmästyttävän hyvin.