Suositusta ysärikomediasta huhutaan olevan K18-versio – fanit vaativat sitä julkaistavaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1993 ilmestyneessä Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä -komediassa Robin Williamsin esittämä eronnut mies esiintyy vanhana rouvana viettääkseen aikaa lapsiensa kanssa. Elokuvan sisältö on pitkälti koko perheelle soveltuvaa, ja se on saanut Suomessa K-7 -ikärajan.

Nyt Mrs. Doubtfire -elokuvasta on kuitenkin huhuttu olevan olemassa versioita, jotka eivät sovellu perheen pienimpien katsottaviksi. Twitter-tili Film Factsin mukaan ohjaaja Chris Columbus paljasti, että elokuvasta leikattiin sekä K-12, K-16 että K-18 -versiot. Luonnollisesti mahdollisuus melko kesyn komedian huomattavasti roisimmasta versiosta kutkutti fanien mielikuvitusta, ja K-18 -versiota vaadittiin internetissä julkaistavaksi.

Huhut Mrs. Doubtfiren K-18 -versiosta on sittemmin kiistetty, sillä ohjaaja Chris Columbusin on kertonu Entertainment Weekly -lehdelle kyseessä olleen vain vitsi. Hänen mukaansa elokuvasta kuitenkin leikattiin ainakin kolme erilaista versiota. Yksi niistä oli K-16 -versio.

Robin Williamsilla oli tapana improvisoida kuvauksissa. Osa hänen vitseistään sekä dialogistaan ei soveltunut julkaistuun koko perheen versioon. Columbusin mukaan on mahdollista, että roisimpia kohtauksia sisällytettäisiin tulevaisuudessa mukaan elokuvan tekemisestä kertovaan dokumenttiin.