Kelly Osbourne erilaisesta Aimee-siskostaan: ”Emme ole puheväleissä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Osbournes -realitysarjassa seurattiin Ozzy ja Sharon Osbournen perhettä. Sarjassa seurattiin myös heidän nuorimpien lasten, Kellyn ja Jackin, elämää. Perheen vanhin tytär Aimee Osbourne muutti tällöin pois kotoa, koska ei halunnut olla kameroiden kuvattavana.

Aimee Osbournea vuoden nuorempi Kelly Osbourne kertoo Dax Shepardin podcastissa nimeltään Armchair Expert, että hän ei ole puheväleissä siskonsa kanssa. He ovat Kellyn mukaan liian erilaisia, eivätkä he ymmärrä toisiaan. Aimee on aiemmin sanonut samaa.

Kelly oli veljensä Jackin kanssa realityohjelman tähtenä jo teini-ikäisenä. Aimee puolestaan halusi kasvaa ilman kameroiden kuvaamista ja löytää oman persoonallisuutensa ilman parrasvaloja. Hän tulee kuitenkin olemaan aina tavalla tai toisella julkisuudessa kuuluisan perheensä vuoksi. Nykyään Aimee Osbourne tavoittelee artistin uraa ja tekee musiikkia ARO-nimellä.