Chrissy Teigen esitteli seksikkään alter egonsa: ”Vitsi menee liian pitkälle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja ruokakirjailijana toimiva Chrissy Teigen on viime aikoina alkanut suunnittelemaan myös omia aamutakkeja ja kodin puhdistustuotteita Kris Jennerin kanssa. Tähti on nähty sosiaalisessa mediassa usein erilaisissa peruukeissa, ja nyt nainen päätti esitellä värikkäisiin hiuksiin liittyvän hahmonsa.

Chrissy Teigen on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan erikoisen videon, jossa hän esittelee alter egonsa Chrissy Gogurtin. Gogurt näyttää olevan artisti ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka rakastaa uusien tuotteiden testaamista, pakettien avaamista ja laulamista.

Chrissy Teigen julkaisi hahmostaan myös huvittavan kuvasarjan omalle Instagram-kanavalleen. ”Kun vitsi menee liian pitkälle”, tähti kommentoi kuvia, joissa hän poseeraa itse luomanaan Chrissy Gogurt -hahmona hauskoissa asuissa ja värikkäissä peruukeissa.