Vanderpump Rules -vauva syntyi – Scheana Shayn kuva sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Vanderpump Rules -realitysarjasta tunnetuksi tulleet kaunottaret Scheana Shay, Brittany Cartwright, Lala Kent ja Stassi Schroeder alkoivat kaikki odottamaan esikoisiaan viime vuonna. Nyt kaikki sarjan naistähdet ovat saaneet perheenlisäystä kun Scheana Shay ilmoitti synnyttäneensä pienen tytön.

Scheana Shay sai hänen poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa esikoistyttärensä 26. huhtikuuta. Tähti julkaisi ilouutisen omalla Instagram-kanavallaan ja jakoi seuraajiensa iloksi ensimmäisen yhteiskuvan pienen vauvan kanssa. Shay kertoi, että tytär sai nimekseen Summer Moon Honey Davies.

Synnytys ei ollut mennyt aivan niin kuin nainen oli toivonut. Hänellä huomattiin sairaalassa vasta synnytyksen jälkeen todella korkealle kohonnut verenpaine, joka paljasti tähden saaneen raskausmyrkytyksen. Scheana Shay ehti saamaan juuri ajoissa tarvitsemaansa hoitoa, mutta on vielä jonkin aikaa osastolla tarkkailussa ennen kuin hän pääsee pienen tyttärensä kanssa kotiin.