Povipommi Kate Upton teki paluun – tyrmäävä poseeraus sekoitti somen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan.

Mallikaunotar oli muutama vuosien sitten maailman seuratuin supermalli, ja nyt Kate on ottanut askeleen takaisin. Hänet nähdään nimittäin nyt tuoreessa päivityksessään poseeraamassa uimapuvussa tuttuun tapaan kurvikkaana kaunottarena. Kyseessä on tosin tällä kertaa hauska tempaus, jossa Upton vertaa poseerauksiaan ennen ja nyt.

28-vuotias Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.