Jennifer Lopez ja Ben Afffleck luksuslomalla – palaako unelmapari yhteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Ben Affleck otti yhteyttä entiseen tyttöytäväänsä, laulaja Jennifer Lopeziin heidän molempien jäätyä sinkkumarkkinoille. Kaksikko on lähtenyt lomalle Yhdysvaltojen Montanaan, jossa Affleck omistaa luksusmäkin. He eivät ole menettäneet kiinnostusta toisiinsa vuosien 2002-2004 suhteen jälkeen.

Daily Mailin mukaan pari lomaili Montanassa noin viikon ajan ja he ovat nähneet myös kotikaupungissaan Los Angelesissa. Bennifer oli 2000-luvun alun ilmiö, kun laulaja Jennifer Lopez seurusteli muutaman vuoden ajan näyttelijä Ben Affleckin kanssa.

Seurustelu loppu taannoin Ben Affleckin jänistäessä alttarille menosta. Molemmat ovat saaneet tahollaan lapsia ja olleet muiden kumppanien kanssa naimisissa. Mikään ei estä uuden suhteen kokeilua ja Ben Affleckin kerrotaan tekevän kaikkensa sen onnistumisen eteen. Lopez erosi äsken kihlatustaan, baseball-tähti Alex Rodriguezista.