Jessica Edström kuumissa lomakuvissa Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa.

Viime vuoden Jessica joutui julkaisemaan somekuviaan Suomesta Merenkurkun rannikolta, mutta koronakriisin myötä hän on päässyt jo matkailemaan. Nyt Edström poseeraakin jo Meksikossa, josta hän on julkaissut viime viikkoina runsaasti kuvia. Tällä kertaa hän muun muassa makoilee niukoissa narubikineissä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.