Olivia Culpo sukelsi stringibikineissä rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Viime aikoina Olivia on lomaillut paratiisisaarilla Malediiveillä

Nyt missikaunotar on sekoittanut miesten päät julkaisemalla sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kävelee tuubimekossa kohti turkoosia rantavettä ja riisuu samalla asunsa. Ylle jää lopulta vain häviävän pienet stringibikinit, jotka yllään hän sukeltaa meren aaltoihin.

Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään.