Temptation Islandin seuraava kuvauspaikka paljastui – jälleen etelän lämpöön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariskunnat viettelysten äärelle johdattava suosittu realitysarja Temptation Island Suomi palaa ruutuihin jälleen syksyllä. Thaimaan tai kahden viimeisimmän kauden kuvauspaikkana koronatilanteen vuoksi toimineen pohjoisen Suomen sijaan uusi kausi kuvataan jälleen uudessa, eteläisessä sijainnissa.

Temptation Islandin 10. kaudella neljä pariskuntaa lennätetään Espanjan Marbellaan. Siellä sekä pariskunnat että heitä viettelevät sinkut tulevat Nelosen tiedotteen mukaan asumaan kahdessa luksusluokan villassa. Marbella sijaitsee aivan Espanjan eteläosassa Aurinkorannikolla, joten luvassa on todennäköisesti jälleen helteisiä tunnelmia.

Marraskuussa alkava tuotantokausi on jo Temptation Island Suomen 10. kausi. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tuleeko juhlakausi poikkeamaan joillain tavoilla edeltäjistään. Ohjelman juontajana ja osallistujien hiillostajana iltanuotioilla toimii jälleen kerran Sami Kuronen.