Behm palkittiin Vuoden artistina – kiitospuhe oli jotain poikkeuksellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suurin suomalainen laulajasensaatio Behm juhlii parhaillaan Emma Gaalassa, jossa hän on toistaiseksi kerännyt tänä iltana jo neljän Emma-palkinnon kokoelman. Hetki sitten Behm palkittiin arvostetulla Vuoden artisti -palkinnolla. Poikkeuksellista oli tällä kertaa kiitospuhe, jossa ei tällä kertaa lueteltu musiikinteossa ja uralla mukana olleita.

– Eveliina ja Antti (Tuisku) sanoivat molemmat, että mitä jos kiittäisit vaikka itseäsi. Ajattelin, ettei niin voi tehdä, mutta toisaalta ajattelin, että niin on myös välillä ihan hyvä tehdä. Oon mä nyt hitto sentään tehnyt nämä biisit, Behm totesi ansiokkaasti ja sai yleisöltä aplodit.

– Mä haluan tehdä just tällaista musiikkia enkä niin, että mitä muut haluavat minun tekevän. Nämä olivat nyt tämmöiset biisit ja siitä seurasi tämmöistä. Tuntuu tosi hyvältä ja tämä on nyt neljäs, mutta tuntuu ihan yhtä paljon. Olen tosi otettu ja imarreltu. On aivan mieletöntä saada tunnustusta työstä, jota olen tehnyt aika epätoivoisestikin, Behm lisäsi.

Heti Vuoden artisti -voittonsa jälkeen Behm marssitettiin jo viidennen kerran mikrofonin ääreen, kun hän voitti myös Vuoden kappale -palkinnon. Tällä kertaa Behm ei voinut enää pidätellä kyyneleitään. Hetken toivuttuaan suosikkilaulaja sai kuitenkin kiitettyä kappaleen tekijöitä. Hän totesi vielä lopuksi, että meikit menivät ja että kappaleesta ”Tuli aika iso”.

Tämän jälkeen Behm ehti hengähtää vain pari minuuttia, kun hänet kutsuttiin jälleen kerran pitämään kiitospuhetta. Illan kuudes Emma-palkinto tuli hänen palkintokaappiinsa Vuoden albumi -kategorian voittamisesta.