Shokkipaljastus: Ellen DeGeneres lopettaa huippusuositun ohjelmansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Ellen DeGeneres on juontanut jo vuodesta 2003 saakka suosittua The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmaansa. Nyt tähti on kuitenkin ilmoittanut lopettavansa ohjelman sen 19. tuotantokauden jälkeen. Hän avasi päätöksensä syitä ohjelman tuoreessa jaksossa.

Ellen DeGeneres kertoi talk show -ohjelmansa torstaina esitetyssä jaksossa solmineensa kaksi vuotta sitten sopimuksen kolmesta uudesta tuotantokaudesta ja tienneensä jo silloin 19. kauden jäävän viimeiseksi. Tähden mukaan hän tunsi ajan olevan oikea sarjan päättymiselle, ja kertoi aina luottavansa vaistoihinsa. Hän myös kertoi aikaisemmin The Hollywood Reporter -lehdelle kaipaavansa jo uusia haasteita.

The Ellen DeGeneres Show on etenkin Yhdysvalloissa nauttinut suuresta suosiosta, ja sarja on voittanut peräti yli 60 Emmy-palkintoa. Sarjaan on kuitenkin liittynyt myös kohuja, sillä viime heinäkuussa Buzzfeed julkaisi artikkelin jossa entiset työntekijät syyttivät sarjan tuotantoa myrkyllisestä työilmapiiristä. Kohu johti sarjan kolmen tuottajan potkuihin ja Ellen DeGeneresin antamaan julkiseen anteeksipyyntöön.