Savonlinnan kurvitar SUP-lautailemassa – kurvit loistivat kuin majakka avomerellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Äskettän hän kertoi olevansa tekemässä suomalaismallien historiaa. Pozdniakova tulee nimittäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon mallina poseeraamaan Playboy-lehdessä.

Viikon kuluttua Playboyn sivuille päätyvä kurvitar on nyt esitellyt avujaan suppailemalla näyttävästi. Instagramissa yli 1,1 miljoonan käyttäjän seuraama Pasha Pozdniakova tullaan näkemään Afrikan Playboy-lehden 22. toukokuuta ilmestyvässä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa. Pozdniakova tarjosi siitä esimakua Instagram-tilillään.

– Elinikäinen unelmani muuttui todeksi! Kiitoksia Playboy Africalle siitä, että valitsitte minut toukokuun numeron kanteen. Tyypit, mikä vain on mahdollista mikäli uskotte itseenne, Pasha Pozdniakova hehkutti kuvatekstissä.