Gwyneth Paltrow avautuu karusta korona-arjesta – alkoholia joka ilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow on tullut viime vuosina tunnetuksi wellness-yrittäjänä, mutta korona-aika on vaikuttanut myös hänen elämäntapoihin. Nyt tähti on paljastanut juoneensa joka ilta alkoholia liikkumisrajoitusten alettua.

– Nautin alkoholia seitsemänä iltana viikossa, tein pastaa ja söin leipää. Homma lähti täysin lapasesta. Kuka juo useita drinkkejä seitsemänä iltana viikossa? Se ei ole terveellistä. Rakastan viskiä ja teen Buster Paltrow -nimistä fantastista drinkkiä, joka on nimetty whiskey souria rakastaneen isoisäni mukaan, Gwyneth Paltrow avautui Mirror-lehdelle.

Näyttelijän mukaan hän ei juonut itseään kaatokänniin. Sen sijaan ongelmia aihetti alkoholin herättämä tupakan himo, sillä tähti tunnustaa kaipaavansa tupakointia. Gwyneth Paltrow tähdittää parhaillaan wellness-kulttuuria ja tuotteitaan mainostavaa Netflix-sarjaa The Goop Lab with Gwyneth Paltrow, jonka tuottajana hän itse toimii.