Kohtelias orava odottelee päivittäistä pähkinäänsä – kiltisti lasioven takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oravat ovat tuttuja vieraita lintulaudoilla ja monesti ne tekevätkin kaikkensa saadakseen siivekkäille tarkoitetut herkut ennen kuin yksikään nokka on ehtinyt siemenkasaa edes koskettamaan. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa orava odottelee kiltisti ruokaa talon takaovella.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa orava odottelee kärsivällisesti talon lasioven takana ja kurkistelee lasin takaa sisälle. Talon asukkaat olivat antaneet oravalle eräänä päivänä pähkinän, joka on saanutkin oravan palaamaan päivittäin uutta välipalaa varten.

Orava saapuu joka päivä tervehtimään talon asukkaita pähkinöiden toivossa. Videolla nähdään miten mies avaa oven ja ojentaa pähkinän oravalle, joka ottaa sen hyvin nätisti vastaan ja lähtee vikkelästi omille teilleen ruokasaaliinsa kanssa.