Muistatko vielä ”Olipa kerran…” -animaatiosarjan? Tekee nyt historiallisen paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet 1980- ja 1990-luvuilla varttuneet muistavat epäilemättä lapsuudestaan Olipa kerran… -piirrossarjat. Opettavaisissa ranskalaissarjoissa tutustuttiin kiehtovalla tavalla niin ihmiskunnan historiaan, ihmiskehon toimintaan kuin avaruuteenkin.

Nyt Albert Barillén luomat animaatiosarjoja tullaan julkaisemaan uudelleen Suomessa DVD ja Blu Ray -muodoissa. Ensimmäisenä vuorossa ovat piirrossarjojen kaksi toivotuinta osiota. Ihmiskehoon perehtyvä Olipa kerran elämä ja historiaa kertaava Olipa kerran ihminen julkaistaan VLMedian toimesta 11. kesäkuuta.

Loput viisi Olipa kerran… -sarjaa tullaan julkaisemaan loppuvuodesta 2021. Fanien iloksi 80- ja 90-luvun lapsia opettaneet, hauskuuttaneet ja toisinaan jopa traumatisoineiden Olipa kerran… -sarjojen uusissa DVD ja Blu Ray -julkaisuissa mukana ovat alkuperäiset dubbaukset.