Sometähdet Pikku Pinsku ja Roni Back häädettiin Big Brotherista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa käynnissä oleva julkkisten Big Brother on jo selkeästi ylittänyt kauden puolivälin, sillä se kestää tällä kertaa vain 19 päivän ajan. Eilen lauantaina BB-talosta häädettiin hieman yllättäen suosikkiasukas Janne Porkka, mutta yllätys oli luvassa myös tänään.

Häätöäänestyksessä olivat loppusuoralla Nina Mikkonen sekä talon sometähdet Pinja ”Pikku Pinsku” Sanaksenaho ja viime vuosina myös televisiouraa tehnyt Roni Back. Äänestyksen kolmikko marssi tuttuun tapaan kuulemaan tulokset ohjelman studioon, josta enää yksi palasi takaisin taloon. Ainoa palaaja oli Nina Mikkonen, joten Pinja ja Roni passitettiin tänään kotimatkalle.

Ennen tulosten selviämistä Pinja kertoi haluavansa pysyä talossa, koska hän odottaa tehtävää, jossa hän voisi loistaa. Roni totesi tehneensä talossa kaiken täysillä ja olleensa oma itsensä. Nina oli samoilla linjoilla ja kertoi olevansa iloinen siitä, että on pysynyt talossa näinkin pitkään.