Suuri mustakarhu kiipesi ikkunasta autoon – aivan ihmisen silmien alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu todeta, että karhut ovat jo mestareita avaamaan autojen ovia, takaluukkuja ja penkomaan roskakoreja etsiessään ruokaa. Etenkin leirintäalueiden ja metsien lähellä olevien mökkikylien autot näyttävät olevan usein vaarassa joutua karhujen katsastamiksi.

Nyt videolle on tallentunut jälleen yksi huvittava tilanne, jossa karhu kiipeää auton sisälle. Tennesseen Gatlinburghissa karhuemo oli kolmen pentunsa kanssa ilmeisesti etsinyt jälleen autoista ruokaa. Emo oli huomannut, että yhden auton takaikkuna oli ollut auki, jolloin se oli päättänyt kiivetä ikkunan kautta autoon sisälle.

Ystäviensä kanssa mökkeillyt mies oli nähnyt ensimmäistä kertaa karhun lähietäisyydeltä, minkä vuoksi hän oli päättänyt jäädä pienen välimatkan päästä seuraamaan tilannetta ja kuvaamaan sen videolle. Auto ei ollut vierailun seurauksena kärsinyt kovia vaurioita, mutta takapenkillä oli ollut havaittavissa muutama naarmu auton verhoiluissa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.