Lottie Moss alastomana luonnon helmassa – oleskelee kotona pitsisissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sometähdeksi noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan isosiskonsa Kate Mossin tavoin uraa muodin parissa. Nyt tähti on kuitenkin ajautunut myymään itsestään seksikkäitä ja paljastavia kuvia verkossa niille, jotka kuvista ovat valmiita maksamaan.

Lottie Moss on vähitellen mallin töissään ajautunut yhä kauemmaksi huippumuodista. Nykyään tähden kuvat ovatkin lähinnä paljastelevia kuvia, jotka nainen on ottanut peilin kautta itse tai kuvannut ystäviensä kanssa. Tällä kerralla Lottie Moss esitteli vartaloaan seuraajilleen pinkeissä alusvaatteissa.

23-vuotias Lottie Moss julkaisi hänen Instagram-kanavallaan seksikkäitä kuvia, joissa vaalea kaunotar nähdään näyttävissä pitsialusvaatteissa. Tähti poseerasi kuvissaan peilin kautta ja esitteli kurvikasta vartaloaan. ”Löntystelen vain ympäri taloa”, Lottie Moss kommentoi kuvia.