Suomalaisilta kysyttiin pettämisestä – näin moni tunnusti olleensa usein uskoton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskottomuus on joillekin ihmisille luontaisempaa kuin toisille, ja monet harrastavat sitä usein. Nyt uusi suomalainen verkkosivusto Suomigallup.fi kysyi suomalaisilta käyttäjiltään uskottomuudesta, ja tulokset olivat hieman yllättäviä. Nimettömänä annettujen vastausten mukaan nimittäin peräti 45 prosenttia kertoi olleensa joskus uskoton.

Vastaajien määrä on vielä hyvin pieni, mutta jo pienellä otannalla tulosten voidaan todeta olevan yllättäviä. Kuusi prosenttia vastaajista kertoo pettäneensä usein, kun muutaman kerran pettäneitä on 23 prosenttia vastanneista. Yhden kerran kumppaniaan pettäneitä on 16 prosenttia vastanneita.

Suomalaisittain jossain määrin positiiviseksi merkiksi voidaan laskea, että 52 prosenttia vastanneista ei ole pettänyt kumppaniaan koskaan. Yli puolet vastaajista on siis ollut ainakin oman kertomansa mukaan uskollisia kumppaneita. Kerroimme taannoin miten terapeutti neuvoi kumppaneitaan pettäneitä ihmisiä.